Dennis Pronk

Dennis Pronk MSc MRE

Partner

Dennis Pronk is een ervaren professional die woningcorporaties, gemeenten en zorginstellingen ondersteunt bij het professionaliseren van vastgoedsturing, exploitatiesturing en het optimaliseren van besluitvormingsprocessen. Met zijn expertise in portefeuille- en asset management, onderhoudssturing en het ontwikkelproces, is hij de ideale adviseur voor strategische en tactische vastgoedvraagstukken.
Met een achtergrond in bouwkunde en financiën, beschikt Dennis over een uitgebreide kennis van de vastgoedsector. Hij heeft onder andere als portefeuillemanager bij Vestia gewerkt en heeft diverse woningcorporaties geadviseerd op het gebied van onderhoudssturing. Hierdoor begrijpt hij als geen ander hoe vastgoedsturing kan worden ingezet om te komen tot de juiste vastgoedbeslissingen.
Door zijn ruime ervaring binnen de corporatiesector begrijpt Dennis de specifieke (besluitvormings)processen die binnen een corporatie spelen. Dit stelt hem in staat om snel en effectief te schakelen, zodat hij uw vraagstuk direct kan oppakken. Of het nu gaat om het verbeteren van vastgoedsturing, het optimaliseren van exploitatiesturing of het adviseren bij strategische vastgoedbeslissingen, Dennis staat klaar om zijn expertise in te zetten.
Neem vandaag nog contact op met Dennis Pronk om uw exploitatiesturing naar een hoger niveau te tillen en uw organisatie te ondersteunen bij het behalen van optimale resultaten.