Jimmy Feitz

Jimmy Feitz MSc MRE MRICS

Partner

Jimmy Feitz is een ervaren professional in transactiemanagement voor woningcorporaties. Hij voert met en namens woningcorporaties het aan- en verkoopmanagement uit voor complexen en vastgoedportefeuilles. Met zijn expertise ondersteunt hij bij de verkoopstrategie en het managen van het aan- en verkoopproces.
Als vastgoeddeskundige en met zijn uitgebreide managementervaring binnen de corporatiesector, is Jimmy een betrouwbare partner voor woningcorporaties. In de afgelopen 10 jaar heeft hij succesvol vele transacties afgerond. Met de aan- en verkoop van ruim 25.000 eenheden namens meerdere opdrachtgevers, beschikt hij over uitgebreide ervaring en de juiste kennis op het gebied van transactiemanagement.
Bent u op zoek naar een professional die u kan ontzorgen bij het aan- en/of verkoopmanagement van uw woningcorporatie? Neem dan contact op met Jimmy Feitz. Met zijn expertise en bewezen trackrecord staat hij klaar om uw transacties succesvol af te ronden en uw vastgoedportefeuille te optimaliseren.