Dennis Pronk

“WIJ. aan- en verkoopmanagement verkoopt”

Krimp Zaandam

Vivamus sit amet diam elit.

In 2008 kocht Ymere deze locatie met veel potentie, met het plan om hier uiteindelijk woningen te ontwikkelen. Omdat Zaandam niet meer tot de kernregio van Ymere behoort wordt deze ontwikkellocatie nu verkocht.

  • Adres: Krimp 3 Zaandam
  • Netto Jaarhuur circa € 72.479,- (verhuurd tot 1-12-2025)
  • Oppervlakte ca. 3.800 m² BVO / 3.295 m² VVO
  • Perceeloppervlakte 2.406 m²

Object en locatie

Bedrijfspand met huurder

Het pand is op dit moment volledig verhuurd aan KPN. Zij gebruiken het als datacenter tot einde huurtermijn (1-12-2025). Ymere is voornemens het perceel met de daarop bevindende opstallen te verkopen als toekomstige ontwikkellocatie.

Het bedrijfspand is gelegen midden in de woonwijk de Russische buurt en ligt op 5 minuten loopafstand van de stadsschouwburg en het winkelcentrum van Zaandam. Deze buurt is centraal gelegen tussen de oude havenkom van Zaandam, de Dam, de Rozengracht en de provinciale weg. Het is een bedrijvige buurt met een theater, cafés en kleine bedrijven, waar bijna 5.000 mensen wonen.

De locatie en het perceeloppervlak maken dit een zeer interessante kans om nieuwe woningen te ontwikkelen.

Op dit object is het vigerende bestemmingsplan Inverdan van toepassing.
Ymere zal de toekomstige eigenaar voor levering in contact brengen met de betrokken personen vanuit de gemeente Zaanstad.

Verkoopproces

De verkoop heeft een gestructureerd en openbaar karakter. De verkoop start op maandag 15 november 2021 en de biedingen dienen uiterlijk op 19 januari 2022 12.00 uur (Nederlandse tijd) te zijn ontvangen.

Indien u na het lezen van dit Informatie Memorandum interesse heeft kunt dat kenbaar maken via onderstaand mailadres. Na ontvangst van uw interesse zal het procesdocument (onder meer omvattende een geheimhoudingsverklaring, disclaimer en integriteitsverklaring) ter beschikking worden gesteld. Nadat het getekende procesdocument getekend retour is ontvangen zal toegang tot de dataroom worden verstrekt. In de dataroom bevindt zich de verkoopdocumentatie, zoals een concept koopovereenkomst, dataroomprotocol en overige informatie.