We schakelen WIJ graag in voor met name de grotere en ingewikkeldere verkopen, omdat dit type verkoop een groot beslag legt op onze beschikbare FTE. Wij zijn een klein team en dan is het fijn als je een kundige adviseur met ervaring in kan huren om je te begeleiden en adviseren bij complexere transacties. En die een transactie zelfstandig voor ons kan uitvoeren, van voorbereiding voor de verkoop tot uiteindelijke overdracht.

WIJ ontzorgt ons door het werk uit handen te nemen. Het is fijn dat jullie snel de beste verkoopstrategie kunnen inschatten en ervaring hebben met hoe onze besluitvorming werkt, en deze ook zelfstandig kunnen doorlopen. Ons interne besluitproces is niet altijd even makkelijk; knap als een externe dit zo kan.

Onze belangen worden altijd goed behartigd, en het is fijn te weten dat een verkoop bij WIJ in goede en professionele handen is. Bij een vervelende boodschap draaien jullie niet om de hete brij heen. Jullie schromen niet om een onafhankelijk advies te geven welke misschien niet helemaal past binnen de opdracht, maar wel uiteindelijk het beste resultaat geeft.

We kennen Jimmy al wat langer, dus daarom hebben we gekozen voor WIJ. We kunnen fijn sparren en schakelen met jullie. Daarnaast zijn jullie altijd goed, snel en makkelijk bereikbaar. Het is alsof je een echte collega in huis hebt. Elke medewerker heeft een andere kwaliteit en samen wordt het een mooi geheel.
 

Sanne Witteman
Sr. Transactiemanager - Ymere