We hebben de diensten van WIJ Consultancy ingeschakeld voor tijdelijke ondersteuning op onze afdeling Portefeuille & Beleid, waarbij we behoefte hadden aan wat aanvullende visie en beleid voor ons vastgoed. WIJ Consultancy heeft ons zeker geholpen om dit doel te bereiken.
De samenwerking met WIJ Consultancy verliep soepel en op een prettige manier. Dennis, de consultant, was snel beschikbaar en integreerde zich vlot in onze organisatie, wat ons tijd en moeite bespaarde.

Wat betreft de keuze voor WIJ Consultancy, deze was gebaseerd op de goede match tussen hun expertise en onze behoeften. Dennis had duidelijk ervaring op het gebied van vastgoedkwaliteit en onderhoudsbeleid, wat belangrijk was voor ons.
De resultaten waren bevredigend. De gevraagde visie- en beleidsdocumenten werden tijdig geleverd en waren geheel in lijn met onze verwachtingen.
Kortom, WIJ Consultancy heeft ons geholpen om stappen vooruit te zetten in onze vastgoeddoelstellingen, en we zijn tevreden met hun diensten. Als u op zoek bent naar interim-ondersteuning in de vastgoedsector, zou ik aanraden om contact met hen op te nemen.
 

Marina de Groot
Teammanager Portefeuille & Beleid - Lieven de Key