Vacature: Junior Vastgoedadviseur bij Wij Consultancy

Ben jij gepassioneerd over vastgoed en op zoek naar een uitdagende start van je carrière? Wij Consultancy, een ambitieus vastgoedadviesbureau gespecialiseerd in het oplossen van vastgoedvraagstukken voor woningcorporaties, nodigt jou uit om te solliciteren als junior vastgoedadviseur.

Over ons:

Wij zijn een dynamisch bedrijf dat enerzijds gespecialiseerd is in het begeleiden van woningcorporaties bij complexe vastgoedtransacties. Anderzijds brengen we portefeuille- en assetmanagement naar een hoger niveau bij woningcorporaties. Onze zeer ervaren adviseurs werken aan uiteenlopende projecten van aan- en verkoopbegeleiding tot het opstellen van een portefeuillestrategie. Met ons advieswerk zorgen we voor beter presterende vastgoedportefeuilles en dragen we bij aan voldoende betaalbare en duurzame huurwoningen.

Naast een competitief salaris bieden wij:

 • Een open en informele werksfeer waar ruimte is om te leren en te groeien.
 • Werkweek van 32 of 40 uur.
 • Werken op ons kantoor in Den Haag met de mogelijkheid om ook thuis te werken.
 • Een 13e maand, 8% vakantiegeld en een bonus afhankelijk van het bedrijfsresultaat.
 • Volledige vergoeding van het OV.
 • Laptop en telefoon.
 • Opleidingsprogramma met trainingen en coaching.

Jouw rol:

Als junior vastgoedadviseur werk je nauw samen met ervaren adviseurs aan diverse vastgoedvraagstukken. Verder ondersteun je bij aan- en verkoopbegeleiding, voer je marktonderzoek uit, en draag je bij aan het opstellen van wijkvisies. Binnen Wij Consultancy streven we ernaar om talent te laten groeien. De rol van junior vastgoedadviseur is slechts het begin van een veelbelovende carrière.

Wij zoeken een collega die:

 • Leergierig is en zich constant wil ontwikkelen.
 • Flexibel is en het leuk vindt om aan verschillende projecten te werken.
 • Zelfstandig is, durft te vragen maar ook in teamverband kan werken.
 • Communicatief sterk is.
 • Een Hbo-opleiding of WO-opleiding heeft afgerond in bijvoorbeeld vastgoed, economie of bedrijfskunde.

Waar kom je te werken:

Bij Wij Consultancy heerst een cultuur van continu verbeteren, samenwerken, innoveren, en met plezier resultaten halen. We geloven in een positieve werkomgeving waarin iedereen wordt aangemoedigd om zijn beste zelf te zijn. Elke dag zetten we ons met z’n allen in om het beste en leukste vastgoedadviesbureau van Nederland te worden. Ons streven is de corporatiesector verder te professionaliseren met onze kennis en ervaring. Nu is het aan jou om een mooie loopbaan voor jezelf te creëren en bij te dragen aan de maatschappelijke doelen van woningcorporaties. Ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan?

De sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

Solicitatieproces

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt en wil je onderdeel worden van ons team, stuur jouw motivatie met cv dan naar info@wijconsultancy.nl. Heb je een vraag over deze functie of wil je onder het genot van een kop koffie sparren over jouw ideale functie? Aarzel niet en neem contact op met Dennis Pronk op (085) 203 1121.

We kijken uit naar jouw sollicitatie en hopen jou te kunnen verwelkomen in ons team!