Vacature: Junior vastgoedadviseur bij Wij Consultancy

Ben jij gepassioneerd over vastgoed en op zoek naar een uitdagende start van je carrière? Wij Consultancy, een ambitieus vastgoedadviesbureau gespecialiseerd in het oplossen van vastgoedvraagstukken voor woningcorporaties, nodigt jou uit om te solliciteren als junior vastgoedadviseur.

Over ons:

Wij zijn een dynamisch bedrijf dat enerzijds gespecialiseerd is in het begeleiden van woningcorporaties bij complexe vastgoedtransacties. Anderzijds brengen we portefeuille- en assetmanagement naar een hoger niveau bij woningcorporaties. Onze zeer ervaren adviseurs werken aan uiteenlopende projecten van aan- en verkoopbegeleiding tot het opstellen van een portefeuillestrategie. Met ons advieswerk zorgen we voor beter presterende vastgoedportefeuilles en dragen we bij aan voldoende betaalbare en duurzame huurwoningen.

Wij bieden jou een:

 • Startsalaris van € 3.450 bruto per maand en 8% vakantiegeld.
 • Werkweek van 32 óf 40 uur.
 • Bonus afhankelijk van het bedrijfsresultaat.
 • Open en informele werksfeer waar ruimte is om te leren en te groeien.
 • Leuke werkplek in het centrum van Den Haag met de mogelijkheid om thuis te werken.
 • Volledige vergoeding van het OV.
 • Laptop en telefoon.
 • Opleidingsprogramma met trainingen en coaching.

Jouw rol:

Als junior vastgoedadviseur werk je nauw samen met ervaren adviseurs aan diverse vastgoedvraagstukken. Ons advieswerk is zeer divers en geen dag is hetzelfde. Onder de begeleiding van onze adviseurs werk je bijvoorbeeld mee bij aan- en verkooptrajecten, voer je marktonderzoek uit, of draag je bij aan het opstellen van wijkvisies. Binnen Wij Consultancy streven we ernaar om talent te laten groeien. De rol van junior vastgoedadviseur is slechts het begin van een veelbelovende carrière.

Wij zoeken een collega die:

 • Accuraat kan handelen in situaties met veel informatie.
 • Makkelijk schakelt tussen taken, flexibel is en het leuk vindt om aan verschillende projecten te werken.
 • Hoofd- van bijzaken kan onderscheiden.
 • Leergierig is en zich constant wil ontwikkelen.
 • Zelfstandig is maar ook in teamverband kan werken.
 • Communicatief sterk is en vragen durft te stellen.
 • Een HBO of WO-opleiding heeft afgerond in bijvoorbeeld vastgoed, economie of bedrijfskunde.

Waar kom je te werken:

Bij Wij Consultancy heerst een cultuur van continu verbeteren, samenwerken, innoveren, en met plezier resultaten halen. Naast hard werken, vinden we plezier maken met elkaar ook belangrijk. Zo sluiten we elke werkweek af met een hapje en drankje en gaan we deze zomer met z’n allen naar Tomorrowland. We geloven namelijk in een positieve werkomgeving waarin iedereen wordt aangemoedigd om zijn beste zelf te zijn. Elke dag zetten we ons met z’n allen in om het beste en leukste vastgoedadviesbureau van Nederland te worden. Ons streven is de corporatiesector verder te professionaliseren met onze kennis en ervaring. Nu is het aan jou om een mooie loopbaan voor jezelf te creëren en bij te dragen aan de maatschappelijke doelen van woningcorporaties. Ben jij klaar om deze uitdaging aan te gaan?

De sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

Solicitatieproces

Om objectief te kunnen beoordelen of we goed bij elkaar passen, speel je de online game NeurOlympics. Met de NeurOlympics wordt op een speelse wijze bepaald waar jij in uitblinkt. De NeurOlympics bestaan uit vier verschillende spellen en duurt in totaal 45 minuten. Elk spel evalueert verschillende cognitieve vaardigheden, zoals werkgeheugen, anticipatievermogen, controle en aandachtsvermogen. Na het spelen van de NeurOlympics ontvang jij een mooi rapport van jouw breinprofiel en zien wij of het ‘matcht’ met het profiel dat we zoeken.

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt en wil je onderdeel worden van ons team, stuur jouw motivatie met cv dan naar info@wijconsultancy.nl. Heb je een vraag over deze functie of wil je onder het genot van een kop koffie sparren over jouw ideale functie? Aarzel niet en neem contact op met Dennis Pronk op (085) 203 1121.

We kijken uit naar jouw sollicitatie en hopen jou te kunnen verwelkomen in ons team!